Suora

  • Freestylen MC: Tazawako, kumpareet
  • Alppihiihdon MC: Crans-Montana, naisten syöksylasku
  • Hiihdon MM, Urheilustudio, Seefeld 23.2.
  • Crans-Montana, naisten syöksylasku

Tappara solmi kaksi uutta sopimusta

SM-liigajoukkue Tappara on kiinnittänyt joukkueeseensa kaksi laitahyökkääjää. Kevään Tapparassa pelannut Tomi Pekkala jatkaa kirvesrinnoissa 2+2-vuotisella sopimuksella. Uutena pelaajana seuraan liittyy Mestiksen D Teamistä Jouni Virpiö, jonka sopimus on kaksivuotinen.

urheilu
Tomi Pekkala
YLE

21-vuotias Pekkala siirtyi Tapparaan tammikuun lopussa Oulun Kärpistä. Hän pelasi kirvesrinnoissa 19 runkosarjaottelua, joissa teki kahdeksan maalia. Syksyn Kärppä-pelit mukaan lukien Pekkala pelasi ensimmäisellä liigakaudellaan 43 liigaottelua ja teki niissä 12+8=20 tehopistettä. Pekkala oli liigatulokkaiden maalipörssin kolmas ja tulokkaiden pistepörssin viidenneksi paras pistemies.

Keskiviikkona 25 vuotta täyttävä Jouni Virpiö on JYPin kasvatti, joka viime kaudella pelasi Jyväskylän Mestis-joukkueessa D Teamissä. Hän teki runkosarjan 29 ottelussa pisteet 14+20=34 ja finaalitappioon päättyneissä pudotuspeleissä 10 pistettä 12 ottelussa. SM-liigassa hän on JYPin paidassa pelannut aiempina vuosina 33 liigaottelua tehoin 2+1. Mestiksen runkosarjan pelejä hänellä on urallaan 133 ja niissä 160 tehopistettä. Virpiö on kaksinkertainen Mestiksen All-Stars-hyökkääjä ja sarjan maalipörssin voittaja kaudella 2007-08.

Lähteet: Lähde: Tapparan tiedotus YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat