Suora

  • Paavo Nurmi Games
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Urheiluagentit selvitti Kimi Räikkösen lempielokuvan ja ystävyyden Axl Rosen kanssa

Formula ykkösistä rallin MM-sarjaan täksi kaudeksi siirtynyt Kimi Räikkönen on intohimoinen kotimaisen elokuvan ystävä. Muun muassa tämä asia selvisi, kun autourheilutähti piipahti vastikään pikaisesti kotimaassaan ja antoi haastattelun Urheiluagenteille. Musiikkimaailmasta Guns n' Rosesin uusin albumi Chinese Democracy kerää Räikkösen kiitokset, mutta minkä vuoksi levyn krediteissä Axl Rose puolestaan kiittää suomalaissankaria?

urheilu
YLE

Suomalainen urheilu on oppinut tuntemaan Kimi Räikkösen ”Jäämiehenä”. Edellisessä Urheiluagentien jaksossa kävi kuitenkin ilmi, että todellisuudessa tämän lempinimen sai häntä ennen maailman paras pool-biljardin pelaaja Mika Immonen. Mitä Räikkönen vastaa Immoselle ja mitä hän ylipäätään tuumaa tästä "jäämies-kiistasta"?

Moni autourheilua seuraava on tällä kaudella pannut merkille, että normaalisti julkisuuteen viileästi suhtautuva Räikkönen on ollut ralliauton rattiin siirtymisensä jälkeen huomattavasti hymyileväisempi mies. Mikä moottoriurheilun kuninkuusluokassa mättää suomalaisen mielestä? Monikin asia. Senpä vuoksi hinku takaisin formuloiden maailmaan ei ole tällä hetkellä järin kova.

Haastattelun päätteeksi Urheiluagentit pani Räikkösen tiukan paikan eteen ja pyysi miestä esittämään itselleen kysymyksen, johon hän vastaisi mielellään. Mikä oli Räikkösen kysymys ja vastaus, sekin selviää tuoreimmasta jaksosta.

Brasilialaisesta jujutsusta on samba kaukana!

Agentti testaa-osiossa tutustumme Suomessa suosiotaan kasvattaneeseen brasilialaiseen jujutsuun.

Lähes 100 vuotta vanha laji nousi maailmankuuluksi 1990-luvulla, jolloin brasilialainen Royce Gracie voitti ylivoimaisesti kaikki vastustajansa kolmessa Ultimate Fighting Championship-turnauksessa. Brasilialaisen jujutsun edustajat ovat menestyneet hyvin myös vapaaottelukilpailuissa.

Agentti 00T halusi kokeilla, mihin lajin armoton maine perustuu.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat