Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu
  • Elävä arkisto esittää

Jalonen laittaa Peltosen superketjun johtoon

IFK:n päävalmentaja Kari Jalonen iloitsi 18-vuotiaan Mikael Granlundin ja Ville Peltosen istuttamisesta samaan ketjuun. Tehoketjun kolmanneksi Jalonen kaavaili Juha-Pekka Haatajaa.

urheilu
YLE

Helsingin IFK:n lehdistötilaisuudessa vallitsi innokas ja odottava tunnelma. Jalonen iloitsi saatuaan Peltosen IFK:n joukkueeseen ja suitsutti konkaripelaajan säilyttäneen palon omaan rakkaaseen lajiinsa:

- Onhan tämä upea juttu meille kaikille, seuralle, joukkueelle ja myös Suomen kiekolle. Minua tässä eniten kiehtoo Villen innostuneisuus. Hänellä paljon on kilometrejä taulussa, mutta hän oikein tärisi, kun kävimme pukukopissa moikkaamassa joukkuetta harjoituksen lomassa. Mahtava nähdä se palo ja halu vielä tulla ja pelata huippujääkiekkoa. Se varmaan tulee tarttumaan meihin kaikkiin, valmentajiin ja pelaajiin, seuraan ja SM-liigaan.

IFK tarjoaa Peltoselle hänen ympärilleen rakennetun ketjun.

- Alkuperäisissä suunnitelmissa on laittaa Granlund, Peltonen ja Haataja yhteen. Kyllä minä haluan sen ketjun kokeilla ja nähdä, kuinka se lähtee toimimaan. Minun mielestäni siinä on kaikki elementit siihen, että me saamme hyvän ykkösketjun, vakuutti Jalonen.

Lähteet: YLE Urheilu / Christina Toimela

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat