Suora

  • Urheiluruutu

Säterille sopimus San Josen kanssa

Tapparan tämän kauden ykkösmaalivahti Harri Säteri, 20, vahvisti tiistaina STT:lle tehneensä kolmivuotisen sopimuksen NHL-seura San Jose Sharksin kanssa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV3.

urheilu
YLE

Kaudella 2006/07 HPK:sta Tapparan A-junioreihin palannut Säteri varattiin San Jos Sharksiin kesän 2008 varaustilaisuudessa numerolla 106. Ensimmäisen SM-liigaottelunsa Säteri pelasi 17.9.2008 KalPaa vastaan. Kaudella 2008/09 Säteri pelasi vain 22 ottelua, mutta nousi päättyneellä kaudella Tapparan ykkösvahdiksi.

Säterillä on Tapparan kanssa kevääseen 2011 voimassa oleva sopimus. STT:lle antamassaan haastattelussa Säteri kertoo, että kolmen vuoden sopimuksessa on optiopykälä, jonka mukaan Säteri voi pelata Tapparassa vielä ensi kaudella. Säteri kertoi olevansa tyytyväinen sopimuksen tekemiseen, mutta totesi, että nyt vasta alkaa työn tekeminen sen eteen, että hän joskus pääsee edustamaan seuraa.

San Jose Sharksin tämänhetkinen ykkösvahti on venäläinen Jevgeni Nabokov. Sharks selvitti tiensä jo läntisen konferenssin finaaliin, jossa se kohtaa voittajan Vancouverin ja Chicagon välisestä ottelusarjasta.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat