Suora

  • Mikä ihmeen lukukoira?
  • Närbild
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Becker ei antanut Kontiselle mahdollisuuksia

Henri Kontisen taival tenniksen ATP-turnauksessa s-Hertogenboschissa katkesi toisella kierroksella. Saksalainen Benjamin Becker otti vakuuttavaan tyyliin 2-0 (6-2, 6-1) -voiton ruohokentällä syöttämällä vahvasti ja murtamalla Kontisen syötöt tehokkaasti.

urheilu
Henri Kontinen.
YLE

Kontisen syöttö takkusi heti ensimmäisessä syöttövuorossa, ja suomalaisen kahden kaksoisvirheen avittamana Becker aloitti ottelun murtamalla Kontisen syötön.

Myös Becker aloitti syöttämisen epävarmasti. Kontinen ei kuitenkaan onnistunut hyödyntämään toisessa pelissä saamaansa murtopalloa ja saksalainen sai kuin saikin pidettyä syöttönsä.

Tämän jälkeen Becker syötti varmemmin, eikä päästänyt Kontista edes yrittämään syötönmurtoa erän aikana. Saksalainen vei avauserän vakuuttavasti 6-2.

Myös toisen erän aluksi Becker mursi Kontisen syötön, kun suomalainen sortui ottelun neljänteen kaksoisvirheeseensä.

Ja aivan kuten avauserässä, Kontinen pääsi heti perään Beckerin syöttövuorolla yrittämään murtoa. Becker kuitenkin selvitti murtopallon ja piti syöttönsä.

Kontinen onnistui seuraavassa syöttövuorossaan paremmin, mutta kun Becker ei edelleenkään antanut omalla syöttövuorollaan suomalaiselle mahdollisuuskia ja mursi Kontisen syötön vielä kahdesti, ottelu oli ohi 45 minuutissa.

Kahdeksanneksi turnauksessa sijoitettu Becker on maailmanlistalla sijalla 48, Kontinen sijalla 253.

Suosittelemme

Tuoreimmat