Suora

  • Urheiluruutu
  • Sykähdyttävin hetki 2019
  • Urheiluruutu

Lagerbäck pettyi ajanpelaamiseen

Nigerian haaveet etenemisestä jatko-otteluihin kariutuivat alkulohkon päätöskamppailussa Etelä-Koreaa vastaan. Joukkue taisteli miehekkäästi ja loi useita vaarallisia maalintekopaikkoja, mutta palkintoa 2-2 -tasapeli ei tuottanut.

urheilu
YLE

Nigerialla oli mahdollisuus napata ensimmäinen voitto seitsemään MM-kisaotteluun, mutta tehokkuus maalin edessä pilasi voittojuhlat. Ruotsalainen päävalmentaja Lars Lagerbäck oli harmissaan tasapeliin päättyneen ottelun jälkeen.

- Todella pettynyt ja surullinen olo. Tulokset ratkaisevat, joten ei jää paljon sanottavaa. Voin vain onnitella Etelä-Koreaa, Lagerbäck totesi allapäin.

Nigerialla olisi ollut mahdollisuus jatkopeleihin maalieron turvin, jos se olisi ottelun loppuminuuteilla onnistunut maalinteossa. Nigeria-luotsia ärsytti Etelä-Korean ajanpeluu ottelun lopulla, mutta tämän lisäksi omat suojatit saivat myös tunnustusta.

- Olin pettynyt ajanpelaamiseen, koska mielestäni se ei ole reilua peliä. Olo on todella pettynyt, koska pelaajani esiintyivät kentällä todella hyvin.

Lähteet: YLE Urheilu - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat