Suora

  • Parayleisurheilun MM, yhdeksäs kilpailupäivä
  • Yhdeksäs kilpailupäivä
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Svennis: Norsunluurannikon tulevaisuus loistava

Norsunluurannikon kohtalona oli toisessa jalkapallon MM-turnauksessa peräkkäin karsiutua niin sanotusta kuolemalohkosta. Ruotsalainen päävalmentaja Sven-Göran Eriksson kehotti ihmisiä kuitenkin olemaan ylpeitä joukkueesta.

urheilu
Sven-Göran Eriksson synkkänä.
Yle

- Pelaajiemme ja Norsunluurannikon kansan on syytä olla hyvin ylpeitä joukkueesta. Joukkue on hyvä, ja näen, että maan tulevaisuus on jalkapalloilullisesti loistava, "Svennis" Eriksson totesi.

Norsunluurannikko lähti G-lohkon päätöskierroksella tekemään ihmettä. 3-0-voitto Pohjois-Koreasta ei olisi riittänyt jatkoon, vaikka Portugali olisikin hävinnyt Brasilialle. Tähtihyökkääjä Didier Drogba muistutti G-lohkon kovuudesta.

- Jos olisimme olleet vähän maltillisempia, olisimme voineet tehdä tänään enemmän maaleja. MM-turnauksemme päättyi, mutta voimme olla ylpeitä jokaisen ottelun esityksestämme. Olemme pettyneitä, mutta on muistettava, että Brasilia ja Portugali olivat samassa lohkossa, Chelsean kärkipelaaja täsmensi.

- Norsunluurannikon kaltaiselle maalle MM-kisoihin pääseminen kahdesti peräjälkeen on fantastinen suoritus. Olimme epäonnekkaita, mutta samaan aikaan olemme iloisia.

Lähteet: YLE Urheilu - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat