Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Napoli - Spezia
  • Jalkapallon Italian cup, Napoli - Spezia

"Suuri pettymys" - Sveitsin valmentaja äreänä

Sveitsin jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Ottmar Hitzfeld oli syvästi pettynyt joukkueensa esitykseen jalkapallon MM-kisoissa Hondurasia vastaan. Sveitsi olisi tarvinnut kahden maalin voiton jatkoon päästäkseen, mutta tuloksena oli vaisun pelin jälkeen 0-0-tasatulos.

urheilu
Ottmar Hitzfeld.
YLE

- Tämä on suuri pettymys kaikille. Lähdimme otteluun kunnianhimoisina. Siitä tuli enemmänkin taakka, joka vain kasvoi ottelun edetessä, saksalaisluotsi valaisi näkemyksiään.

- Hermostuimme yhä lisää, ja syötöt epäonnistuivat. Meillä oli joitain paikkoja, mutta ei huippupaikkoja. En ole tyytyväinen keskikenttäpelaajiemme tai hyökkääjiemme esitykseen.

Sveitsi jäi alkulohkoon, vaikka se avasi kisat upealla 1-0-voitolla Euroopan mestari Espanjasta. Hitzfeld myönsikin, että maalitta jääminen sekä Chileä että Hondurasia vastaan oli kova isku.

- Emme pystyneet täyttämään odotuksiamme. Emme onnistuneet voittamaan, koska paineita oli liikaa. Meidän olisi pitänyt tehdä kaksi maalia, mutta meillä ei ollut tarpeeksi kestävyyttä eikä sitkeyttä, Hitzfeld sanaili.

- Olimme onnekkaita, kun Honduras ei käyttänyt vastahyökkäyksiään hyväksi. Puolustuksemme toimi erinomaisesti, vaikka jouduimme avaamaan peliämme.

Lähteet: YLE Urheilu - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat