Wimbledonissa erikoinen välikohtaus - neljä katsojaa pidätettiin

Wimbledonin tennisturnauksessa sattui erikoinen välikohtaus, joka päättyi romanialaispelaaja Victor Hanescun luovuttamiseen toisen kierroksen ottelussa saksalaista Daniel Brandsia vastaan. Hanescu hermostui häntä pilkanneisiin katsojiin ja sylkäisi heitä kohti viidennessä erässä. Hanescu sai tempustaan 15 000 dollarin sakot.

urheilu
YLE

28-vuotias Hanescu voitti ottelun kaksi ensimmäistä erää katkaisupelien jälkeen 7-6. Brands voitti kuitenkin kaksi seuraavaa erää ja johti ratkaisevaa viidettä erää luvuin 3-0.

Sen jälkeen Hanescu käveli vihaisen näköisenä kohti yleisöä ja sylkäisi kohti katsojia. Välittömästi tämän jälkeen romanialainen jätti ottelun kesken. Tuomarille Hanescu kertoi jättävänsä pelin kesken jalkavamman takia, mutta ottelun jälkeen tilanne sai uusia piirteitä.

Scotland Yardin tiedottajan mukaan neljää nuorta kuultiin sen jälkeen, kun Hanescu oli valittanut pilkkahuudoista järjestäjille.

- Poliisi kutsuttiin kentälle 18 välikohtauksen jälkeen. Neljä nuorta pidätettiin ja heidät on viety kamarille, tiedottaja kertoi perjantai-iltana.

Wimbledonin tiedottaja vahvisti, että yleisöstä oli huudeltu Hanesculle, mutta sitä hän ei myöntänyt, että huutelut olisivat liittyneet pidätyksiin.

Kenttä numero 18 on ollut jo muutenkin otsikoissa tämän vuoden Wimbledonissa. John Isner ja Nicolas Mahut pelasivat aiemmin samaisella kentällä ennätyspitkäksi, yli 11 tunnin mittaiseksi venyneen ottelun.

Lähteet: YLE Urheilu - Reuters - AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat