Suora

  • Miesten normaalimatka, Anterselva

Slovakian valmentaja pitää Robbenia nerona

Slovakian jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Vladimir Weiss ei säästellyt sanojaan kehuessaan Hollannin laituria Arjen Robbenia maanantain MM-neljännesvälieräottelun jälkeen. Robben teki komean avausmaalin ja johdatti Hollannin 2-1-voittoon.

urheilu
YLE

- Valmistauduimme kolmen päivän ajan Robbenin kohtaamiseen ja hänen pelitapaansa, mutta hän on nero. Hän todella tietää mitä tekee. Kun näin kokoonpanon, tiesin hänen tekevän Hollannin joukkueesta 50 prosenttia vahvemman. Olin oikeassa, Weiss totesi.

Hänen mukaansa tappion ja hukattujen maalintekopaikkojen jälkeen ei voi olla tyytyväinen. Kokonaisuudessaan päävalmentaja kuitenkin piti ensimmäistä kertaa MM-lopputurnauksessa esiintyneen Slovakian kisarupeamaa onnistuneena.

- Pelasimme sydämellä ja rohkeudella. Olemme ylpeitä siitä, että pääsimme toiselle kierrokselle. Parempi joukkue selviytyi kuitenkin jatkoon. Rangaistuspotkumaali saa meidät tuntemaan olomme hiukan paremmaksi lentomatkalla kotiin, tiivisti Weiss.

Slovakia kukisti F-lohkon päätöskierroksella hallitsevan maailmanmestarin Italian ja nappasi toisen jatkopaikan. Voitto jäi lopulta joukkueen ainoaksi Etelä-Afrikassa.

Lähteet: YLE Urheilu - Reuters - AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat