Suora

  • Ski Tour, naisten 38 km

Martino harmitteli hukattuja paikkoja

Paraguayn urakka jalkapallon MM-lopputurnauksessa Etelä-Afrikassa päättyi puolivälierävaiheessa. Päävalmentaja Gerardo Martinon mielestä joukkueen kohtaloksi Espanja-ottelussa koitui tekopaikkojen hukkaaminen.

urheilu
YLE

- Meillä oli tilanteita, mutta emme käyttäneet niitä. Mutta ei se mitään. Onnittelen pelaajia heidän etenemisestään MM-lopputurnauksessa, Martino tiivisti.

Hänen mukaansa Paraguay osoitti 90 minuutin aikana, että joukkue olisi voinut selviytyä ottelusta voittajana. Tuloksena oli kuitenkin katkera takaisku.

- Annoimme kaikkemme. Meillä oli mahdollisuuksia, mutta valitettavasti Espanja teki maalin ja Paraguay ei. Meillä ei ollut onnea, linjasi päävalmentaja.

Paraguayn paras tilaisuus maalintekoon oli Oscar Cardozon hukattu rangaistuspotku tunnin kohdalla. Loppuhetkillä vaihtomies Roque Santa Cruz oli puolestaan lähellä tasoitusosumaa.

Ensimmäisellä puoliajalla Nelson Valdez laukoi pallon verkkoon asti, mutta osuma hylättiin kiistanalaisesti paitsiona. Se jäi kismittämään Martinoa, jonka mielestä maali olisi pitänyt hyväksyä.

- Huomenna Fifa kuitenkin pyytää anteeksi ja kaikki on jälleen hyvin, Martino totesi sarkastisesti.

Lähteet: YLE Urheilu - Reuters - AFP - AP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat