1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Kossu vahvempi Ulvilassa

Koskenkorvan Urheilijat palasi voittojen tielle kolmen tappion jälkeen. Kaksi pistettä matkasi Pohjanmaalle 1-0 (2-1, 2-2) -vierasvoiton turvin. Ulvila hallitsi peliä ja loi enemmän kolmostilanteita (15-10), mutta Koskenkorva oli ratkaisuhetkillä tehokkaampi. Sarjajumbo UPV on sarjassa edelleen ilman kotipisteitä.

Kuva: YLE

- Hyvä peli oli, mutta eipä tullut pisteitä. Oltiin hyvin pelissä mukana, mutta tehtiin jatkuvasti hölmöjä paloja, harmitteli Ulvilan pelinjohtaja Mika Kulmala.

- Melkoinen korpivaellus on takana. Voitto lämmittää kovasti. Ulvila oli pelillisesti parempi, mutta tämä on juoksujentekopeli, totesi Kossun pelinjohtaja Juha-Pekka Soini.

Ulvila yritti herätellä joukkuettaan vaihtamalla lautasen äärelle Samuli Kukkolan sijaan Ville Viidan. Joukkueen ilme oli hyvä, mutta sitä ei tällä kertaa palkittu.

Yleisöä Friitalassa oli 647 henkeä. Kentän parhaimmistoa oli Ulvilassa numero kaksi hihassa kovia niittejä nakutellut Jesse Jokela. Kakkospalkittu oli kaksi juoksua lyönyt Petri Raittila.

Koskenkorvan ykkönen oli avausjakson kopparien välistä tyhjään kenttään kunnarilla ratkaissut Juha Puhtimäki (1+1/2, kahdeksan kärkilyöntiä). Kakkospalkittu oli luotettavasti vaihtanut Janne Rauhala (kl 5/6).