Suora

  • Koruja juhliin ja mielenosoituksiin

Tanja Komulaisen karsinnasta täysi limbo

Tanja Komulaisen urakka Barcelonan EM-kisojen kiekkokarsinnassa oli tuskaa täynnä. Kaksi ensimmäistä heittoaan arvokisojen ensikertalainen heitti verkkoihin, ja viimeisen, noin 50 metriä kantaneen heittonsa hän astui yli.

urheilu
Tanja Komulainen.
YLE

- Eihän se hyvin mennyt. Ei siinä ollut mitään vaihtoehtoja - oli pakko yrittää kaikkensa. En lähtenyt viimeiselläkään varmistelemaan ja hakemaan jotain tulosta. Keli oli ihan hyvä, ennätyskin olisi ollut mahdollinen.

- Tämä on kokemuksena ollut mainio, ja tätäkin kokemusta tarvitsin. Tämän jälkeen pitää miettiä tarkasti, mitä tein väärin, Komulainen totesi kilpailun jälkeen.

Karsintaraja 60,00 jäi koskemattomaksi A-ryhmän käsittelyssä. Kroatian Sandra Perkovic heitti yli 60 metrin rajan viimeisellään, mutta heitto oli yliastuttu. Viime kesän MM-finalisti jäi A-ryhmän seitsemänneksi tuloksella 57,70.

Pisimmälle A-ryhmän naisista kiekon linkosi Serbian Dragana Tomasevic, jonka heitolle kertyi mittaa 59,24. 58 metrin ylittivät myös Liettuan Zinaida Sendriute, Ruotsin Anna Söderberg, Puolan Joanna Wisniewska ja Saksan Sabine Rumpf.

B-ryhmä heittää karsintaheittonsa kello 14.55 alkaen. Suomalaisista toisessa ryhmässä on mukana Sanna Kämäräinen.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat