Suora

  • Jyskälä - 70 vuotta rallin historiaa
  • Mikael Kock oli 30 sekunnin päässä kuolemasta - nyt urheilu on hänelle uusi sydämenasia
  • Urheiluruutu

Krugerin arvokisaura päättyi EM-karsintaan

Frantz Krugerin mittava arvokisaura päättyi Barcelonan EM-kisojen karsintaan. Etelä-Afrikassa syntynyt vaasalainen heitti kiekkokarsinnan B-ryhmässä tuloksen 59,55 jääden parisen metriä finaalipaikasta.

urheilu
Frantz Kruger.
YLE

Kruger aloitti koko B-ryhmän heittämällä 59,55. Samalla hän pudotti lopullisesti A-ryhmässä 12:nneksi heittäneen Mikko Kyyrön loppukilpailusta. Toinen ja kolmas heitto epäonnistuivat täysin.

- Ajattelin, että tänään on kaikki tai ei mitään -päivä. Heitot eivät oikein lähteneet tänään. En voi olla tyytyväinen, mutta kuitenkin tietäen, että annoin kaikkeni, Kruger sanoi.

35-vuotiaan Krugerin uran paras saavutus oli Etelä-Afrikan väreissä saavutettu Sydneyn olympiapronssi 2000. Kruger osallistui arvokisoihin yhdeksän kertaa, ja Barcelonassa tuli vasta toinen finaalista karsiutuminen.

- Sydneyn olympiakisat muistan aina. Tunteikas oli myös ensimmäinen kerta, kun edustin Suomea Osakan MM-kilpailuissa. Olen tyytyväinen uraani, eikä minulla ole enää todisteltavaa. Se on yksi syy lopettamiseenikin, Kruger totesi.

B-ryhmässä karsintarajan ylittivät Espanjan Mario Pestano ja Puolan Piotr Malachowski.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat