Suora

  • Elävä arkisto esittää

Robinson sai mahdollisuuden lopettaa maajoukkueessa

Englannin Valioliigassa Blackburnin maalilla palloja torjuva Paul Robinson on ilmoittanut lopettavansa maajoukkuepelit. Englannin tulevaan Unkari-otteluun nimetty Robinson kertoi, ettei halua olla joukkueen kolmas tai neljäs vaihtoehto.

urheilu
Englannin maalivahti Paul Robinson joutuu antautumaan Venäjän Roman Pavlitshenkolle.
EPA

30-vuotias maalivahti ei mahtunut Englannin MM-kisajoukkueeseen, mutta päävalmentaja Fabio Capello nimesi hänet tulevaan harjoitusotteluun Unkaria vastaan. Aiemmin Leedsissä ja Tottenhamissa pelannut Robinson kertoi keskittyvänsä jatkossa seurajoukkueensa Blackburnin peleihin.

- Pystyin tekemään tämän päätöksen vasta nyt, sillä en ole ollut aikoihin mukana maajoukkueen valintakuvioissa, Robinson toteaa pisteliäästi.

- En ole mielestäni kolmos tai nelosveskari, ja se rooli on minusta erittäin turhauttava. Uskon olevan kaikkien kannalta parasta, että keskityn jatkossa täysin seurajoukkueeseeni.

Robinson torjui urallaan Englannille 41 voittoa. Hän oli Englannin ykköstorjuja vuoden 2006 MM-kisoissa, mutta ei mahtunut hyvin sujuneesta liigakaudesta huolimatta Etelä-Afrikkaan matkanneeseen joukkueeseen David Jamesin, Joe Hartin ja Robert Greenin vietyä paikat.

Lähteet: YLE Urheilu - AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat