Toivio upotti kärkijoukkue Örebron

Djurgårdenin Joona Toivio upotti maalillaan kärkijoukkue Örebron sunnuntaina ja nosti joukkueensa yhä vahvemmin taistoon Allsvenskanin mitali- ja eurocup-paikoista. Toppari Toivio nousi ottelun sankariksi 82. minuutilla.

urheilu
Joona Toivio on alle 21-vuotiaiden maajoukkueen puolustaja
Joona Toivio oli Englanti-ottelun sivussa. (Arkistokuva)YLE

- Saimme sivusta vapaapotkun ja siitä pääsin jatkamaan – ihan yritinkin maalia kohden, joten ei ollut edes vahinko, Toivio naurahtaa.

- Kiva oli tehdä maali, se oli ensimmäinen täällä ja kivaa oli myös tehdä se tällaiseen tärkeään paikkaan, suomalaistoppari iloitsee.

Djurgården oli pelissä niskan päällä, mutta tulostaululla se ei näkynyt ennen kuin ottelun lopussa.

- Pelattiin ihan hyvin. Ekalla puoliajalla meillä oli enemmän paikkoja, mutta sitten ne saivat sellaisen flipperipallomaalin. Toisella puoliajalla nostettiin prässiä ja se eliminoi heidän vähänkin pelaamisensa ja saimme otteen pelistä. Päästiin tekemään pari, mutta paikkoja oli pariin lisäosumaankin, peli olisi voinut päättyä ihan hyvin vaikka 4-1, Toivio kuvailee.

Viime kaudella Djurgården taisteli putoamista vastaan, nyt joukkue on kiinni mitalitaistossa.

- Vaikka menee nyt hyvin, ei olla puhuttu mitään tavoitteista. Nyt joukkueessa on hyvä fiilis kun takana on neljä voittoa. Ollaan saatu vähän kaulaa pohjalle ja ihan hyvälle näyttää taisto ihan maukkaista sijoituksista, Toivio miettii.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat