Helminen himoitsee Pelicansin ennätyksiä

Lahden Pelicansin kovin värväys torstaina alkavalle jääkiekon SM-liigakaudelle oli viime kaudella NHL:n San Jose Sharksin paidassa neljä ottelua pelannut Dwight Helminen. SM-liigassa kaudella 2007–08 JYPiä edustanut Helminen saapuu Lahteen kovin tavoittein.

urheilu
Dwight Helminen.
Dwight Helminen.YLE

Kun yhdistetään sanat SM-liiga ja Helminen, ensimmäisenä mieleen tulee elävä Ilves-legenda Raimo Helminen. Tällä kaudella asia voi kuitenkin muuttua, kun amerikkalainen Dwight Helminen aikoo rikkoa lahtelaisten seuraennätyksiä.

- Ei minulla varsinaisesti ole mitään tavoitteita. Joukkueen etu on tietysti tärkein, mutta ajattelin kuitenkin iskeä paremmat tehot kuin viime visiitilläni Suomessa. Pystyn varmasti parempaan, Helminen arvioi Pelicansin verkkosivuilla.

Kaimaltaan Raimolta lempinimen Dwaipe saanut Helminen iski kolme vuotta sitten 52 ottelussa mainiot tehot 20+25=45. Tällä kertaa Helmisen tavoitteet ovat kuitenkin korkeammalla.

- Se (45 pistettä) ei riitä, on pystyttävä parempaan, Helminen uhoaa.

Pelicansin tämänhetkinen piste-ennätys (58) kaudelta 2007–08 on Matias Lopin hallussa, maaliennätys (28) on sen sijaan täksi kaudeksi KHL:ään lähteneen Juhamatti Aaltosen nimissä.

- Ei sen pitäisi olla ongelma, Helminen kertoo mielipiteensä Aaltosen ennätyksestä.

Helmisen ennätysten jahtaaminen alkaa perjantaina, kun Pelicans kohtaa Helsingissä Jokerit.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat