TPS-luotsi kyllästyi potku-uteluihin - katso video!

Jääkiekon SM-liigassa viimeisenä olevan TPS:n päävalmentaja Heikki Leime joutui vastailemaan kysymyksiin omasta asemastaan Tappara-tappion jälkeen. Hallitsevaa mestaria luotsaava SM-liigan keltanokkavalmentaja lähti Ylen haastattelusta kesken kaiken pois kyllästyttyään tivaukseen.

urheilu
Heikki Leime.
YLE

- En ehdi murehtimaan omaa asemaani, koska minulla on kädet täynnä töitä siinä, että saan joukkueen taas valmiiksi seuraavaan peliin. Minä en asemastani päätä.

- Kaikilla meillä on paineita. Jos näitä paineita ei kestä, ei kannata valmentaakaan. Kiitos haastattelusta, Leime kuittasi lähtien saman tien pois tilanteesta.

Haastattelun aika Leime ehti kritisoida joukkueensa aloitusta Tampereella. Peli oli jo kokolailla ohi (3-0), kun TPS syttyi pelaamaan.

- Möhlimme ottelun alussa. Alku oli surkea meiltä. Kun peli oli 0-3, saimme vähän peliimme ryhtiä. Se ei valitettavasti tällä hetkellä riitä, Leime totesi.

- Tässä täytyy vain uskoa omaan tekemiseen ja jatkaa työtä. Tilanne on siinä mielessä hankala, että kovan pelitahdin vuoksi emme juuri pääse harjoittelemaan.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat