Baxter tulistui lehdistötilaisuuden helteessä - katso video!

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter hiiltyi Unkari-ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa toimittajien kyselyihin miehen mahdollisista eroaikeista. Baxter tylytti toimittajia kyseenalaistamalla heidän asiantuntemuksen jalkapallosta ja valmentamisesta.

urheilu
Stuart Baxter
YLE

- Miksi minun pitäisi erota? Moldova- ja Unkari-pelien takiako? Haluatte siis hyllyttää valmentajan kahden ottelun perusteella. Luuletteko, että pystyin vaikuttamaan maaleihin, joita tänään nähtiin, Baxter vuodatti.

- Mitä kokemusta sinulla on jalkapallosta tai valmentamisesta, brittiluotsi töksäytti kysymyksen esittäneelle toimittajalle.

Baxter painotti, että Suomi hallitsi Unkari-ottelua hänen mielestään suvereenisti. Pisteet karkasivat muutaman kohtalokkaan virheen takia.

- Mielestäni pysäytimme heidän parhaat pelaajansa viimeisille minuuteille asti loistavasti. Kun pelasimme uhkarohkeasti, avasimme heille tilaa. Dominoimme peliä ja hävisimme muutaman katastrofaalisen virheen takia.

- Jos teidän mielestänne kaikki pelaajat ja valmentaja on hyllytettävä muutaman ottelun takia, ehkä minun pitäisi sittenkin miettiä eroamista, Baxter päätti hermostuneena.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat