Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Kuinka nurkkapatriootteja suomenruotsalaiset ovat?

Simo-Pekka Ollin ja Loimun tiet eroavat

Lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Raision Loimun ja passari Simo-Pekka Ollin tiet eroavat tehdyn pelaajasopimuksen hengen mukaisesti. Syyskuussa tehty pelaajasopimus oli toistaiseksi voimassaoleva ja ottelukohtainen. Seurajohto ja Olli pitivät maanantaina hyvähenkisen palaverin, jonka päätteeksi teiden todettiin erkanevan toistaiseksi.

urheilu
Simo-Pekka Olli.
YLE

Sopimus tehtiin, jotta Olli pääsisi täyteen pelikuntoon ja saisi pelituntumaa kärsittyään kesällä selkäongelmista ja jotta Loimu sai harjoitus- ja pelirinkiinsä toisen passarin. Jose Carrasco raivasi kesän aikana tiensä Venezuelan MM-kisajoukkueeseen. Nyt Carrasco on päässyt joukkueeseen sisään, ja Olli ja Loimu ovat tehneet työn, josta sovittiin syyskuun alussa.

- Olen tyytyväinen, että vaikean kesän jälkeen pääsin uudestaan lentopallon pariin ja parempaan kuntoon. Nyt olen valmiimpi mahdollisiin testipesteihinkin hakiessani sopivaa pelipaikkaa Euroopan kentiltä. Tavoite Raisiossa tuli siis täytettyä, kommentoi Olli maanantain palaverin jälkeen.

- Haluan seuran puolesta esittää kiitoksen ”Simpalle” hänen tekemästään työstä valmistautumisjaksolla ja kauden alussa. Hänellä oli tärkeä rooli sekä harjoituksissa että peleissä, kommentoi Loimun puheenjohtaja ja liigajoukkueen manageri Jukka Rajakangas.

Jatkossa Loimun passipeli on jo alkukesästä suunniteltuun tapaan Jani Puputin ja venezuelalaisen Jose Carascon harteilla.

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat