Pelicans pettyi Toivolaan - Räsänen ruoriin

Jääkiekon SM-liigassa pelaavan Lahden Pelicansin päävalmentaja Mika Toivola on saanut potkut. Pelicansin uudeksi vastuuvalmentajaksi on nimetty joukkueen kakkosluotsina toiminut Pasi Räsänen.

urheilu
Mika Toivola ja Pasi Räsänen (Arkistokuvaa)SM-liiga

Räsänen ja Pasi Nurminen kantavat Pelicansin valmennusvastuun kauden loppuun saakka kestävillä sopimuksilla. Pelicansin kausi on lähtenyt kehnosti käyntiin, lahtelaisjoukkue on liigan taulukossa vasta 13. sijalla.

Toivolan viimeiseksi otteluksi Pelicansin peräsimessä jäi lauantain nöyryyttävä tappio-ottelu Kuopiossa. KalPa kylvetti Pelicansia 5-0 ja lahtelaisfanit vaativat äänekkäästi valmentajavaihtoa jo ottelun aikana. Pelicans on hävinnyt kuusi viimeisintä SM-liigaotteluaan.

Pelicans on toinen valmentajaa vaihtanut SM-liigajoukkue. Aiemmin tällä viikolla Turun Palloseura päätyi samaan ratkaisuun. Heikki Leime sai väistyä ja Riku-Petteri Lehtonen otti vastuun turkulaisten valmennuksesta. TPS on liigan hännänhuippuna surkealla viiden pisteen potillaan. TPS ei ole saavuttanut yhtään kolmen pisteen voittoa.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat