Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Kommentaattori-valmentaja ei kelvannut Ivanovicille

Valmentaja Heinz Gunthardtin yhteistyö tennispelaaja Ana Ivanovicin kanssa kantoi hedelmää, sillä Ivanovic päätti kautensa WTA-listan 24:nteen sijaan. Hyvän nousun maailmanlistan sijalta 65 heinäkuun jälkeen tehnyt Ivanovic päätti kuitenkin, että kaksikon yhteistyö on nyt tullut tiensä päähän.

urheilu
Ana Ivanovic
EPA

Naistenniksen legendoihin kuuluvan Steffi Grafin 12:een Grand Slam -titteliinkin valmentanut Gunthard on tehnyt valmennustyönsä ohella televisiokommentaattorin hommia. Tämä ei täysipäiväisen valmentajan perässä olevalle Ivanovicille kelvannut.

- Olen todella kiitollinen Heinzille hänen kovasta työstään. Pelini on kehittynyt hänen ansiostaan, ja olemme menestyneet. Tulevaisuutta ajatellen haluan kuitenkin täysipäiväisen valmentajan, joka pystyy kiertämään kanssani kaikki turnaukset ja harjoitukset, Ivanovic selitti.

- Heinzilla on perhe ja muita velvollisuuksia, joita kunnioitan täysin. Hän ei kuitenkaan pysty omistautumaan minulle niin kuin toivoisin, serbipelaaja jatkoi.

Heinz aloitti yhteistyönsä Ivanovicin kanssa helmikuussa. Kaksikon parhaaksi saavutukseksi jäi Linzin WTA-turnauksen voitto Itävallassa lokakuun puolivälissä. Edellisen kerran Ivanovic oli juhlinut turnausvoittoa juuri Linzissä kaksi vuotta aiemmin.

- On ollut ilo työskennellä Anan kanssa. Toivon hänelle kaikkea hyvää ja kannustan häntä jatkossakin, Gunthard kommentoi.

Ivanovic on voittanut urallaan yhden Grand Slam -turnauksen, Ranskan avoimet vuonna 2008. Sen myötä serbi nousi hetkeksi maailmanlistan kärkipaikalle.

Lähteet: YLE Urheilu - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat