1. yle.fi
  2. Yle Urheilu
  3. urheilu

Mäkimaajoukkueelle uusi pääyhteistyökumppani

Finnjumping ry on solminut yhteistyösopimuksen Lämpöpuisto Oy:n kanssa. Lämpöpuisto liittyy sopimuksen myötä Suomen mäkimaajoukkueen pääyhteistyökumppaniryhmään.

Kuva: YLE

- Tämä yhteistyösopimus on jälleen yksi merkittävä askel tavoitellessamme paikkaa mäkihypyn kärkimaana. Resurssien lisääntyminen tähän arvokisatalveen tukee Finnjumpingin tavoitetta varmistaa joukkueelle ensiluokkaiset valmiudet kilpailumenestykseen, mutta samalla uusi yhteistyökumppanuus luo pohjaa pitkäntähtäimen tavoitteillemme kun tarvitaan resursseja kohti Sotshia, totesi puolestaan Finnjumping ry:n puheenjohtaja Ilkka Tiilikainen.

Suomen mäkijoukkueen päävalmentaja Pekka Niemelä luotsaa joukkuetta tällä viikolla Saksan Klingenhtalissa pidettävällä leirillä. Hyvät uutiset uudesta yhteistyösopimuksesta ovat merkittäviä joukkueelle.

- Tänä päivänä kilpailu mäkihypyn maailmassa on todella kovaa. Kilpailussa pärjääminen edellyttää, että urheilijoiden valmentautumiseen on varmistettava huippulaatu huippuolosuhteissa ja samalla on pystyttävä panostamaan yhä merkittävämmin välinekehitykseen.