Suora

  • Taitoluistelun EM, naisten lyhytohjelma

Yllätys Palloliiton infossa: Baxter sivuun

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Stuart Baxter on siirretty sivuun tehtävästään. Ohjat San Marinoa vastaan käytävässä EM-karsinnassa ottaa apuvalmentajana toiminut Olli Huttunen. Baxterin rooli ottelussa on "konsultoiva."

urheilu
Stuart Baxter.
Tomi Hänninen

Palloliiton tiistaisessa tiedotustilaisuudessa oli tarkoitus julkistaa joukkueen kokoonpano San Marino -otteluun, mutta liitto ilmoitti samalla myös, että ”Suomen Palloliitto (SPL) ja A-maajoukkuetta vuodesta 2008 valmentanut Stuart Baxter ovat sopineet, että Olli Huttunen tulee päävalmentajaksi EM-karsintaotteluun San Marinoa vastaan”.

- Olemme neuvotelleet hyvässä hengessä ja tulleet yhdessä siihen tulokseen, että tämä ratkaisu on paras vaihtoehto tässä tilanteessa. Olli ja Stuart ovat työskennelleet pitkään ja tiiviisti yhdessä, ja Olli johtaa päävalmentajana peliä San Marinoa vastaan, SPL:n puheenjohtaja Sauli Niinistö kertoi Palloliiton sivuilla.

- Päädyimme yhteiseen ratkaisuun hyvien keskusteluiden jälkeen. Keskusteluiden tavoitteena oli suomalaisen jalkapallon ja kaikkien osapuolten kannalta positiivinen ratkaisu, jossa otettiin huomioon monta eri tekijää, kommentoi Baxter Palloliiton sivuilla.

Baxter on toiminut Suomen maajoukkueen päävalmentajana vuoden 2008 helmikuusta alkaen. Pallolitto ilmoitti lokakuun puolivälissä luottavansa Baxteriin, vaikka joukkue kärsi kolmessa ensimmäisessä EM-karsinnassaan kolme tappiota.

Suomi kohtaa San Marinon EM-karsinnassa 17.11. kello 18.30. Ottelu suorana TV2.ssa, Radio Suomessa ja YLE Urheilun internetissä.

Lähteet: YLE Urheilu

Suosittelemme

Tuoreimmat