Ajo Motorsport kiinnitti ranskalaislupauksen

Suomalainen ratamoottoripyöräilytalli Ajo Motorsport on tehnyt sopimuksen ranskalaiskuljettaja Johann Zarcon kanssa. Kaksinkertaisen maailmanmestaruustallin ja Zarcon välinen sopimus kattaa kauden 2011.

Kuva: YLE

Kaksi kautta MM-sarjassa kilpaillut Zarco saa ajettavakseen suomalaistallin 125 kuutioisen Derbi RSA-pyörän. Tallipäällikkö Aki Ajon mukaan tallin tavoitteet pysyvät samoina kuin edellisinäkin kausina, eli tarjota nuorelle ja lupaavalle kuljettajalle mahdollisuus taistella sarjan palkintosijoista.

- Olen seurannut Johannin suorituksia näiden muutaman kauden aikana ja olen iloinen että pääsimme sopimukseen. Johann on lahjakas kuljettaja, ja olemme jo nyt puhuneet hänen kanssaan paljon ajamiseen liittyvistä asioista.

- Näen Johannissa paljon potentiaalia ja pidän hänen asenteestaan ja työmoraalistaan. Uskon että saamme yhdessä otettua hänen uralleen sen seuraavan askeleen kohti kärkeä, Ajo toteaa tallin tiedotteessa.

Kaksi edellistä kautta 125 kuutioisissa WTR San Marino -tallissa ajanut Zarco kertoo odottavansa innolla tulevaa kautta.

- Olen ollut MM-sarjassa mukana nyt kaksi kautta ja olen työskennellyt paljon jotta kehittyisin kuljettajana. Olen erittäin motivoitunut ja innoissani tästä mahdollisuudesta. On todella hienoa että pääsen ensikaudella työskentelemään Aki Ajon johtaman ammattilaisryhmän kanssa ja ajamaan Derbin RSA kalustolla, Zarco hehkuttaa.