Suora

  • Elävä arkisto esittää
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Eremenko junior pelaa haluamassaan roolissa

Jalkapallon Veikkausliigassa kauden alkupuoliskon ajan ihastuttanut Alexei Eremenko junior siirtyi kesän siirtoikkunan viime metreillä skottiseura Kilmarnockin riveihin. Mika-Matti Paatelaisen luotsaaman joukkueen peli on kulkenut viime aikoina hyvin.

urheilu
YLE

- Viimeiset neljä viikkoa ovat menneet hyvin koko joukkueella. Olemme voittaneet kolme peliä ja pelanneet yhden tasurin. Alku oli vähän huono, mutta olemme parantaneet aika paljon. Nyt näyttää hyvältä, Eremenko junior toteaa.

- Olen tosi tyytyväinen siihen rooliin, jonka olen saanut siellä. Se on ehdottomasti se rooli, jonka olen halunnut. Pelaan keskikentän yläpuolella. Saan paljon palloja ja saan jaella niitä hyökkäykseen, hän lisää.

Viime viikonlopun kierroksella Kilmarnock päätyi 1-1-tasatulokseen Dundee Unitedin vieraana. Sen jälkeen katse kääntyi nopeasti Suomen maajoukkueeseen, joka kohtaa San Marinon keskiviikkona Helsingissä.

- Tämä on viimeinen maajoukkuepeli tänä vuonna. Emme voi puhua mistään muusta kuin voitosta. Se on ihan varma. Toivottavasti saamme hyvän voiton ja paljon maaleja, keskikenttäpelaaja miettii.

Suomi on aloittanut EM-karsinnan kolmella tappiolla, mutta Eremenko junior ei usko sen vaikuttavan miehistön vireystilaan. Joukkue kokoontui maanantaina, ja edessä on tiivis valmistautumisjakso.

- Katsotaan tänään ja huomenna. Uskon, että kaikki jätkät ovat kuitenkin ammattilaisia ja tämä on karsintapeli. Joka jätkä, joka laittaa Suomen paidan päälle, antaa varmasti sata prosenttia missä pelinsä tahansa, hän painottaa.

Eremenko junior ei tiedä San Marinosta juuri muuta kuin sen, ettei joukkue ole voittanut otteluakaan pitkään aikaan. Hän arvelee vastuuvalmentaja Olli Huttusen löytävän lääkkeet vastustajan kaatamiseen.

- Hän on ollut tosi kauan maajoukkueen mukana. Kaikki tuntevat "Okan", ja hän tuntee kaikki pelaajat. En tiedä mitä "Oka" on ajatellut, mutta uskon, että me hyökkäämme.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat