Suora

  • Urheiluruutu

Aino-Kaisa Saarisen alkukausi meni pilalle

Hiihtäjä Aino-Kaisa Saarinen on loukannut vasemman olkapäänsä, eikä hän pysty osallistumaan maailmancup-kauden avauskisoihin Jällivaarassa ja Rukalla. Saarinen loukkaantui, kun hän kaatui hiihtolenkillä Oloksella sunnuntaina.

urheilu
YLE

Maanantaina Saarinen kävi magneettikuvassa Rovaniemellä, ja kuvissa todettiin olkapään kupin reunassa pieni repeämä. Olkapää paranee itsestään, mutta Saarinen joutuu pitämään sitä kantoliinassa arviolta kolme viikkoa.

- Harmittaa tietysti todella paljon, mutta tämä on elämää. Ennuste on onneksi erinomainen. Ohjelma meni nyt sitten ihan uusiksi, lennän täältä Rovaniemeltä tänään kotiin. Pystyn harjoittelemaan lähinnä kuntopyöräilyä ja kuntopiiriä. En halua ottaa mitään riskejä, että saan olkapääni mahdollisemman nopeasti kuntoon ja pääsen kilpailemaan, Saarinen kertoi.

Loukkaantuminen on Saariselle ensimmäinen hänen urallaan. Harmittava tapahtuma sattui, kun hän oli sunnuntaina hiihtämässä perinteistä myöhään iltapäivällä. Hän kaatui alamäessä.

- Kun tulin kädet edellä maahan, kuului vasemmasta olkapäästä ääni. Pystyin kyllä nousemaan ja hiihtämään lenkin loppuun, Saarinen muisteli tapahtumien kulkua.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat