1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

"Meillä oli melkein vapaa viikonloppu, nyt ei olekaan"

SaiPan päävalmentaja Ari-Pekka Selin ei halunnut lähteä selittelylinjalle, koska Hippoksen taululle jäivät tylyt 9-1-lukemat. Murskatappion vuoksi lappeenrantalaispelaajien viikonvaihde menee osin piloille.

Ari-Pekka Selin, SaiPan valmentaja Kuva: YLE

JYPin perjantaihurmos sai yleensä sanavalmiin lappeenrantalaisluotsin yllättävän hiljaiseksi.

- Kaikki alkoi ensimmäisen erän ensimmäisestä minuutista ja päättyi viimeisille minuuteille. Kyyti oli kylmää, tokaisi Selin.

- Jaimme jalkoihin saman tien. Osalta pelaajista loppui usko ja osalta taas kamppailuhalukkuus. JYPiä vastaan numerot ovat aina tässä tapauksessa rumat, korosti SaiPan piiskuri.

SaiPan karmea loukkaantumislista ei tietysti edesauta idän sputnikkien esityksiä. Selin ei silti pureskelematta niele sitä selitykseksi.

- Ei se ole selitys sille, että yrittämistä ei löydy jäällä. Jos ne pelaajat jotka nyt pelaavat, eivät vie tilanteita loppuun, niin ei se ole niiden vika, jotka ovat poissa, pyöritteli pettynyt Selin.

Keltapaidoille on tulossa laiskanläksyä kesystä perjantain iltapuhteesta. Yölinnun sanoin: Sitä saa mitä tilaa..

- Sen verran tästä opittiin, että huomenaamulla kokoonnutaan Lappeenrannassa. Meillä oli melkein vapaa viikonloppu, mutta nyt ei enää olekaan, Selin kertoi naama peruslukemilla.