Suvi sisäpiirissä: Ergonomiaa ja juhlahumua

Pääsin tänään oikeiden urheilukuvaajien keskuuteen oppimaan, miten niitä kilometriputkia oikein jaksaa kanniskella ympäri Areenaa. Ja liikutella pelaajien perässä siihen malliin, että jotain vielä tallentuu muistikortillekin?

urheilu
YLE

- Istut siihen penkille. Leveä haara-asento, ja sitten peppu työnnetään tuolin läpi. Kas tässä näin, kuten minä teen. Tämä on ergonomisin mahdollinen asento kuvata kenttätasolla. Miksi katsot minua noin pitkään? Tästä ei valokuvaaja irti lähde vaikka voissa paistaisi, opastaa Olli Laukkanen.

- Hei siellä, voisiko joku antaa mulle mun kameran, unohdin ottaa sen enkä pääse tästä enää irti?

Pyydän kolmea pallopoikaa avukseni, ja yhdessä saamme Ollin kameran roudattua pelipaikalle.

Tänään on ollut puhetta niin sanotusta (siirryt toiseen palveluun)vuvuzela-ilmiöstä. (siirryt toiseen palveluun) Itsehän en hallissa tarvitse mitään korvatulppia, sillä tuomareiden pukuhuoneessa soi rokki niin kovalla, että olen ajat sitten luopunut toivosta kuulla yhtään mitään. Tosin tänään siellä soi panhuilumusiikki. Otimme bunkkerilaisten kanssa haasteen vastaan ja vastasimme huutoon soittamalla Venäjän kansallislaulun kolme kertaa peräkkäin. Se on kellariosastolla valittu parhaaksi kansallislauluksi mahtipontisuutensa takia, puhtaasti musiikillisista ansioistaan siis. Myös Italia sai yhden äänen.

Kisoja on enää yksi päivä jäljellä, se tärkein. Salibandyn el Classico, Suomi-Ruotsi, ja kotikentällä. Tänään pelattu välierä Suomi-Tsekki ounasteli aivan mahtavaa tunnelmaa katsomossa. Äänekkäät fanit ja täysi tupa, unelmafinaali!

Lauantain agendani finaalin osalta näyttää tältä:

Klo 16 alkaa Suomi-Ruotsi -peli, jonka aikana mm. live-Tweettausta.

Klo 18, suurinpiirtein, Suomi juhlii maailmanmestaruutta.

Klo 18.15 olen Suomen pukuhuoneessa ottamassa kuvia kultajuhlista.

Klo 18:30-21:00 puramme kisaorganisaation kanssa hallin. (Siis pakkaamme omat tavaramme pois, emme pura koko hallia. Ainakaan tietääkseni - voi olla, että olen ymmärtänyt väärin.)

Klo 21:01 alkaen juhlahumussa, kunnes aamu sarastaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Suvi Laine Kirjoittaja on salibandyn MM-kotikisojen mediakoordinaattori, joka kirjoittaa YLE Urheilun netissä kisojen ajan "Suvi sisäpiirissä" -blogia.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat