1. yle.fi
  2. Urheilu
  3. urheilu

Kurinpitopäällikkö vastasi Tanskaselle: Kyseessä oli kirjoitusvirhe

Sotkamon ja Pattijoen hellankuumana käyvä superpesiksen finaalikeskustelu jatkui perjantaina. Pesäpallon kurinpitopäällikkö vastasi Jymyn hallituksen puheenjohtajan Juha Tanskasen esittämään päivämääräsoppaan ja kuittasi asian kirjoitusvirheenä.

Sotkamon ja Pattijoen kuumana käyvä superpesiksen loppuottelu poiki perjantaina uuden kilpailukiellon, kun Jymyn Jarmo Heikkinen sai ottelukiellon keskisormen näyttämisestä.

Jymyn hallituksen puheenjohtajan Juha Tanskasen mukaan päätöksistä puuttuu tyystin loogisuus.

Tanskasen ihmettelee seuransa nettisivuilla, miksi päätös on tehty 8. syyskuuta, kun selvitykset pyydettiin vasta 9. syyskuuta mennessä Jymyltä, Pattijoelta sekä päätuomarilta.

Pesäpallon kurinpitopäällikön Jyrki Hämäläisen mukaan kyseessä oli tekninen erehdys eli kansankielellä sanottuna kirjoitusvirhe.

- Tämä oli ihan tekninen erehdys, sillä olin työmatkalla maanantaista keskiviikkoon (8.-10.9.). Kävin selvitykset läpi ja tein päätökset vasta keskiviikkoiltana. Kyseessä oli ihan kirjoitusvirhe, kaikki tapahtui keskiviikkona. Mitään etunojaa en ole ottanut asiassa, Hämäläinen painottaa YLE Urheilulle.