Hyppää sisältöön

Kiprusoff selätti NHL:n kuumimman maalivahdin

Calgaryn maalivahti Miikka Kiprusoff jatkoi oivia peliesityksiään jääkiekon NHL-liigassa, kun hänen seuransa voitti Bostonin 3-2. Ottelussa kohtasi kaksi NHL:n kuuminta maalivahtia, ja Kiprusoff otti niskalenkin Bostonin Tim Thomasista.

Thomas oli pitänyt maalinsa koskemattomana sekä Vancouveria että Edmontonia vastaan. Kaikkiaan 152 minuuttia ja 14 sekuntia kestänyt nollatoleranssi päättyi, kun Calgaryn Dion Phaneuf iski ylivoimalla lukemiksi 1-1 ajassa 22.29.

Calgary karkasi Mike Cammallerin ja Dustin Boydin maaleilla 3-1-johtoon. Blake Wheeler kavensi 2-3:een, mutta loppuminuuteilla Kiprusoff kesti, ja Calgary otti viidennen voittonsa peräjälkeen. Kaikkiaan Kiprusogff kirjasi 29 torjuntaa.

- Kipper oli jälleen mahtava tänään. Hän otti isoja torjuntoja pitkin ottelua, mutta etenkin loppuhetkillä hänellä oli pari tiukkaa paikkaa, Phaneuf kiitteli.

- Kun takanasi pelaa Kipperin tasoinen kaveri, pitää vain varmistua, ettet ole hänen näkökenttänsä edessä. Hän torjuu kyllä kiekot, jotka näkee.

.
.