Suora

  • Veikkausliigan päätöskierros
  • Urheiluruutu

Ilves ja Blues vaihtokaupassa, Nickerson tupsukorviin

Ilves ja Blues vaihtavat SM-liigapelaajia. Hyökkääjä Sami Sandell vaihtaa Ilveksen Bluesiin, ja Espoosta Tampereelle siirtyy puolestaan hyökkääjä Matti Uusivirta. Puolustaja Matt Nickerson vahvistaa loukkaantumisten runtelemaa Ilves-puolustusta.

urheilu

Ilves teki pelisopimuksen Matt Nickersonin kanssa tiistai-iltana, kun Ilves-puolustaja Mikko Kuukka loukkaantui ja joutui pitkälle sairaslomalle. Nickersonin siirron jälkeen tamperelaisjoukkueella on neljä ulkomaalaispelaajaa.

Nickerson on alkukaudella pelannut Ruotsissa Malmön joukkueessa. Viime kaudella Nickerson siirtyi kesken kauden Ilvekseen Ässistä, jossa hän on pelannut myös aikaisemmin.

Ilves ja Blues vaihtavat pelaajia. Hyökkääjä Sami Sandell vaihtaa Ilveksen Bluesiin, ja Bluesista Ilvekseen siirtyy hyökkääjä Matti Uusivirta.

- Uskomme, että tämä vaihtokauppa on sekä pelaajille että seuroille eduksi. Molemmilla pelaajilla on suuri mahdollisuus kasvattaa vastuutaan uudessa ympäristössään. Kummassakin on kuitenkin suuri potentiaali nousta hyväksi liigapelaajaksi. Toivottavasti uudet virikkeet saavat molempien kehityskäyrän jälleen nousuun, perustelee Ilveksen urheilujohtaja Juha Hautamaa.

Lähteet: YLE - Ilves.com

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat