Suora

  • Assembly Winter 2020: CS:GO -turnauksen lohkovaihe, perjantai
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Mestari-Hamilton saatiin vihdoin kameroiden eteen

Formula 1 -sarjan maailmanmestaruuden voittanutta Lewis Hamiltonia ei ole paljoa kamerahaastatteluissa näkynyt, sillä mestaruudesta huolimatta viidennelle sijalle ajaneella kuljettajalla ei ollut asiaa F1-sarjan viralliseen tiedotustilaisuuteen kauden päätyttyä.

urheilu

Hamilton kertoi kuulumisiaan Euroopan Yleisradioliitto EBU:n välittämässä haastattelussa. Huojentunut Hamilton oli yhä onnensa kukkuloilla.

- En usko, että koskaan on ollut tämänlaista loppuratkaisua MM-sarjassa. Se oli niin tasainen läpi vuoden. Tämä oli fantastinen suoritus tallilta, meillä oli koko kauden ajan luotettava auto, Hamilton kertoi.

- Me voimme olla vieläkin parempia. Toivottavasti, jos vielä voitamme mestaruuden, tulee se edellistä helpommin, Hamilton pohti.

Lewisin isä Anthony oli myös iloinen poikansa menestyksestä. Varikolla jännittäminen päättyi vihdoin onnellisesti.

- Olen iloinen, että kausi on ohi ja pääsemme kotiin mestareina. Kisa oli yksi niistä, joissa olomme oli hyvä, mutta yhtäkkiä taivas aukesi ja kaikki muuttui. Olen niin onnellinen siitä, että saimme auton viidennellä sijalla maaliin ja voitimme tämän mestaruuden. Ei pelkästään meille ja tallille, vaan koko maalle, isä-Hamilton sanoi.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat