Suora

  • FIFA 21: Nordic Invitational
  • Heikki Nivan on valittava: Snookerammattilainen tai voimisteluvalmentaja
  • Urheiluruutu

Korpi EM-kotikisoihin ilman mitalitavoitetta

Taitoluistelija Kiira Korpi ei ole asettanut itselleen mitalitavoitetta ensi kuun EM-kotikisoihin. Korpi sairasti koko alkukauden, mutta voitti reilu viikko sitten SM-kultaa Suomen ennätyspistein (167,13). Taitoluisteluliiton virallinen tavoite 20. tammikuuta alkavista kisoista on 2 mitalia.

urheilu

- Mitalitavoitetta ei oikein näin heppoisella harjoitustaustalla voi asettaa. Jos suoritukset ovat laadukkaita ja saamme vaikeutta vielä lisää, ei voi koskaan tietää, mihin asti se riittää, Korpi sanoo valloittava hymy huulillaan.

SM-kisoissa erinomaisesti toimineisiin ohjelmiin on luvassa pientä hienosäätöä. Kun harjoittelua saadaan alle, suoritusvarmuus lisääntyy ja ohjelmia voidaan hieman vaikeuttaa.

- Aikaa kisoihin on vielä, mutta tällä hetkellä olo on luottavainen, koska suorittamisen perustaso on korkealla tasolla. Vielä kun saisi ripauksen vaikeutta lisää ohjelmiin, Korpi esittää uuden vuoden toiveen.

- Tarkoitus olisi saada sekä lyhyt- että vapaaohjelmaan vaikeammat hyppy-yhdistelmät. Kisoihin on kuitenkin niin lyhyt aika, että mitään radikaaleja muutoksia ei ole tulossa.

Pahimmista kilpakumppaneistaan Hartwall Areenan jäällä Korvella on selkeä näkemys.

- Suomalaisten (Korpi, Laura Lepistö ja Susanna Pöykiö) lisäksi (Italian) Carolina Kostner ja (Sveitsin) Sarah Meier lienevät vahvoilla.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat