Suora

  • Dota 2: The International
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Esteratsastuksen joukkuekilpailu
  • Este- ja kouluratsastuksen EM: Kouluratsastuksen Grand Prix special

Jymy-yllätys - Teemu Laakso aloittaa kautensa NHL:ssä

Kovin moni ei olisi harjoitusleirin alussa uskonut, että jääkiekkoliiga NHL:n käynnistyessä puolustaja Teemu Laakso olisi ylhäällä. Niin vain kävi, sillä Nashville julkisti NHL:ssä aloittavien 21 pelaajan listan, jossa Laakso on yksi kuudesta puolustajasta.

urheilu

Muut ylhäällä aloittavat pakit ovat Dan Hamhuis, Kevin Klein, Ryan Suter, Shea Weber ja Francis Bouillon. Viime kädessä farmiin lähetettiin Cody Franson, mutta varsinainen yllätys koettiin jo eilen, kun Alexander Sulzer ja Nolan Yonkman saivat farmikomennuksen. Kummankin uskottiin olevan Laakson edellä nokkimisjärjestyksessä, kun harjoituskausi alkoi.

22-vuotias HIFK-kasvatti pelasi oivat harjoitusottelut. Neljässä ottelussa syntyi yksi maali. Viime kaudella 42 ottelua AHL:ssä ennen pahaa olkapäävammaansa pelannut Laakso epäonnistui oikeastaan vain yhdessä harjoitusottelussa. Nashvillessä pelaa myös maalivahti Pekka Rinne.

Myös Mika Pyörälä sai odotetusti jäädä Philadelphian NHL-miehistöön, ja hän päässee vielä ykkösketjuun. Yhtä hyvin ei käynyt Washingtonin Oskar Osalalle, joka lähetettiin viimeisten pelaajien joukossa Washingtonin farmijoukkue Hersheyn riveihin. Ilkka Pikkarainen laitettiin loukkaantuneiden reserviin New Jerseyssä.

Farmissa kautensa aloittavat myös Bostonin hyökkääjä Mikko Lehtonen, Dallas-sennteri Perttu Lindgren, New York Islandersin laituri Jesse Joensuu, New York Rangersin puolustaja Ilkka Heikkinen ja maalivahti Miika Wiikman, Philadelphia-pakki Joonas Lehtivuori ja -hyökkääjä Tomas Sinisalo sekä maalivahdit Hannu Toivonen (St. Louis), Mikko Koskinen (NY Islanders) ja Riku Helenius (Tampa Bay).

Lähteet: YLE - Ilkka Palomäki

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat