Suora

  • Katowice Minor CS:GO
  • Urheiluruutu
  • Mäkihypyn MC: Zao, naisten kilpailu

Baghdatis vielä liian taitava Kontiselle

Suomen ja Kyproksen välisessä tenniksen Davis Cupin Eurooppa-Afrikan II ryhmän 3. kierroksen ottelussa ollaan avauspäivän jälkeen odotetussa tasatilanteessa, kun Kyproksen entinen top 10-pelaaja Marcos Baghdatis voitti Henri Kontisen 6-3, 6-3, 6-2.

urheilu

Aiemmin Jarkko Nieminen oli voittanut Kyproksen kakkospelaajan Photos Kalliasin helposti 6-2, 6-1, 6-0.

Loukkaantumisista kärsinyt Baghdatis on tällä hetkellä maailmanlistalla sijalla 103, mutta entinen Australian avointen finalisti oli vielä liian kova vastustaja nuorelle suomalaiselle.

19-vuotias Kontinen menetti ottelun ensimmäisen syötövuoronsa. Sen murron turvin Baghdatis vei avauserän, vaikka Kontisen syöttö-volley -peli toimi avaussyöttövuoron jälkeen ja hän piti muut syöttönsä.

Toisessa erässä Kontinen mursi mainiolla pelillä Baghdatisin syötön ja siirtyi 3-2 -johtoon. Sitten kävi kuten usein käy, Baghdatis mursi takaisin heti seuraavassa syöttövuorossa.

Kokenut Baghdatis vei Kontisen seuraavankin syöttövuoron ja pääsi syöttämään erävoitosta tilanteessa 5-3. Kontisella oli kolme murtopalloa, mutta hän ei onnistunut niitä hyödyntämään. Baghdatis vei toisenkin erän 6-3.

Kolmannen erän Baghdatis vei jo helposti 6-2. Kontiselle kertyi kuitenkin oppia jatkoa varten.

- Jokainen tällainen ottelu tuo lisää kokemusta. Baghdatis oli perusvarma. Hän ei tehnyt helppoja virheitä ja tiukassa paikassa löysi parhaat lyöntinsä.

Lauantaina on vuorossa nelinpeli ja sunnuntaina kaksi kaksinpeliä. Suomi-Kypros -ottelun voittaja nousee ensi kaudeksi Eurooppa-Afrikan I ryhmään.

Lähteet: YLE

Suosittelemme

Tuoreimmat