Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Napoli - Spezia
  • Jalkapallon Italian cup, Napoli - Spezia

Kärpät nosti lupaavan Donskoin liigaryhmäänsä

Jääkiekon SM-liigan avausottelussaan torstaina sekä Jari Viuhkolan että Mika Viinasen sairastuvalle menettänyt Kärpät on paikannut aukkoja omilla junioreillaan. Lauantain Blues-ottelussa joukkueen mukana ovat hyökkääjä-Joonakset Komulainen ja Donskoi.

urheilu

- Otimme apuvoimia omista A-nuoristamme. Hyökkääjät Joonas Donskoi ja Joonas Komulainen lensivät Espooseen täydentämään kokoonpanoamme, Alatalo totesi Kalevan verkkosivuilla.

Viuhkolan ja Viinasen loukkaantumisten vakavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa. Blues-ottelusta on lisäksi sivussa flunssaa poteva kapteeni Ilkka Mikkola.

Etenkin 17-vuotias Donskoi on lupaava hyökkääjänalku. Viime kaudella hän pelasi paljon sittemmin HIFK:n riveihin siirtyneen Mikael Granlundin vierellä A-nuorten SM-liigassa. 32 ottelussa syntyi tehot 7+17=24, mikä on melkoisesti, kun muistetaan, että vastustajat ovat jopa neljä vuotta vanhempia.

Donskoi on Granlundin ja Teemu Pulkkisen ohella yksi suomalaistoivoista ensi kesänä, kun NHL:ssä järjestetään vuotuinen varaustilaisuus.

Lähteet: YLE

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat