Suora

  • Elävä arkisto esittää

Hiihdon Suomen Cup jatkossakin Ylen kanavilla

Talven 2011–2012 aikana Suomen Maastohiihto ry:n ja Ylen yhteistyössä lanseeraama maastohiihdon Suomen Cup jatkuu Ylen kanavilla tulevanakin talvena. Kuluvan kauden aikana Suomen Cup kisoja on hiihdetty Vuokatissa, Vantaalla ja Rukalla. Myös SM-hiihdot ovat kuuluneet cupin pistelaskuun.

urheilu
Suomen Cupin naisten viestin lähtö Rukalla
Yle

Yhteistyö uuden tuotteen parissa on ollut mieluisaa molemmille osapuolille.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Suomen Cupin ensimmäiseen kauteen. Parhaimmillaan lähes 400 000 katsojaluvut kertovat, että maastohiihdon kotimainen kilpailutoiminta kiinnostaa. Ylen televisioimat SM-hiihdot ja kotimaan maailmancupit ovat saaneet Suomen Cupista mukavaa täydennystä maastohiihdon kokonaisuuteemme, Yle Urheilun päällikkö Markku Jylhäsalo kommentoi.

– Suomen Cup on ollut yksi näkyvimmistä uudistuksista vuosiin lajin sisällä. Urheilijoilta ja seuroilta sekä aivan tavallisilta katsojilta tullut palaute on ollut hyvin positiivista. Ylen avoimilta kanavilta näkyvä kotimainen huipputuote antaa Maastohiihto ry:lle uusia mahdollisuuksia myös yhteistyökumppaneiden suuntaan, Suomen Maastohiihto ry toimitusjohtaja Mika Kulmala totesi.

Yle ja Suomen Maastohiihto ry allekirjoittivat viime vuonna sopimuksen Suomen Cupin televisioinnista. Kaudella 2012–2013 pidetään todennäköisesti neljä osakilpailuviikonloppua kahden SM-viikonlopun lisäksi. Ylen maastohiihtotarjontaan kuuluvat vuonna 2013 myös Val di Fiemmen MM-hiihdot.

Lähteet: Yle Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat