Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Inter - Fiorentina
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälieräottelu Inter - Fiorentina

Tennislistan entisen kolmosen ura päättyi

Tenniksen maailmanlistan entisen kolmosen Ivan Ljubicicin ura päättyi tunteikkaissa tunnelmissa Monte Carlossa. Ljubicic hävisi avauskierroksen ottelunsa Ivan Dodigille 0-6, 3-6.

urheilu
.EPA

33-vuotias Ljubicic oli ilmoittanut Monte Carlon olevan hänen viimeinen turnauksensa. Hän istui ottelun jälkeen tuolilleen kyyneleet silmissä. Isolla tulostaululla näytettiin Roger Federerin tervehdys sekä Ljubicicin uran huippuhetkiä.

- Ajattelin, että tästä voi tulla tunteellista, mutta en uskonut, että näin tunteellista Tämä oli vaikea päivä minulle. Ajatukseni olivat kaikkialla muulla paitsi tenniskentällä, Ljubicic sanoi.

Dodig voitti Ljubicicin uran viimeisen ottelun kahden kroaatin kamppailussa.

- Tämä on ensimmäinen kerta kun en ole iloinen voitosta. Kaikki pelaajat Kroatiassa kuten minä ja Mario Ancic olemme oppineet häneltä, Dodig sanoi.

Ljubicic oli maailmanlistalla kolmantena vuonna 2006. Hän johdatti Kroatian Davis Cupin voittoon vuonna 2005. Ljubicic voitti 10 ATP-turnausta, joista merkittävin oli Indian Wells vuonna 2010. Matkallaan turnausvoittoon Ljubicic kukisti tuolloin Novak Djokovicin, Rafael Nadalin ja Andy Roddickin.

Grand Slam -turnauksissa Ljubicic oli alisuorittaja. Hänen parhaiksi saavutuksikseen jäivät Ranskan avointen välierä 2006 ja Australian avointen puolivälierä samana vuonna.

Lähteet: Yle Urheilu - Reuters

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat