Suora

  • Teroottisia novelleja ja kolmioloikkaa
  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

Loukkaantuminen vaarantamassa Plushenkon MM-kisat

Venäjän taitoluistelutähti Jevgeni Plushenko saattaa jättää tulevat MM-kisat väliin loukkaantumisen takia. Parhaillaan EM-kisoissa Sheffieldissä kilpailevan Plushenko kertoi miettineensä EM-kisojenkin väliinjättämistä.

urheilu
Jevgeni Plushenko kuvassa
YLE

- Olin valmis vetäytymään Sheffieldin kilpailuista terveysongelmien takia, 29-vuotias Plushenko kertoi toimittajille.

Kolminkertainen maailmanmestari voitti EM-kisojen karsinnan maanantaina, mutta on kärsinyt selkävaivoista sen jälkeen, kun hän saapui Englantiin, ja tämän lisäksi hänellä on polvivamma vaivanaan.

- Mahdollisuudet siihen, että kilpailen tämän vuoden MM-kisoissa, ovat "fifty-fifty". On vaikea kilpailla, jos ei tunne itseään täysin terveeksi. Sen takia haluan, että polveni leikataan uudelleen heti, kun se on mahdollista. Eikä kukaan voi sanoa, kauanko aikaa tarvitsen, että toivun siitä täysin.

Plushenko kertoi päättäneensä, että hän kilpailee ainoastaan yksissä arvokisoissa tänä vuonna. Hän toivoo pystyvänsä kilpailemaan ja esiintymään EM-kisoissa omalla tasollaan. Plushenko, joka voitti vuoden 2006 olympiakultaa ja on kuusinkertainen EM-kultamitalisti, ei ole kilpaillut kansainvälisissä kisoissa sen jälkeen, kun hän jäi hopealle Vancouverin olympiakisoissa.

MM-kilpailut kilpaillaan maaliskuun loppupuolella Nizzassa, Ranskassa.

Lähteet: YLE Urheilu - AFP

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat