Suora

  • "Äiti, anna mä menen": Mikael Hagelstam muutti 13-vuotiaana ulkomaille tanssin vuoksi eikä välitä, kun virolaisvalmentajat huutavat hänen tuhlaavan vanhempiensa rahoja
  • Urheiluruutu

Amin Asikainen tyrmättiin EM-ottelussa

Suomen Amin Asikainen hävisi ammattinyrkkeilyn ylemmän keskisarjan EM-ottelun Helsingissä teknisellä tyrmäyksellä. Jo aiemmin ottelussa kertaalleen lukua ottanut Asikainen ei toipunut puolalaisen Piotr Wilczewskin väkevästä oikeasta suorasta 11. erässä.

urheilu
Amin Asikainen.
YLE

Asikaisen silmäkulma aukesi heti ensimmäisessä erässä, vaikka se oli melkoista tunnustelua. Asikaisen silmäkulma osui puolalaisen päähän, mikä aloitti verenvuodon. Toisessa erässä vaihdettiin jo painavia iskuja, joista kovimmat sai perille Wilczewski.

Kolmannessa erässä Asikainenkin sai pari puhdasta, kovaa iskua puolalaisen päähän. Näin siitäkin huolimatta, että verenvuoto silmäkulmasta paheni. Neljäs erä otettiin taas hivenen enemmän tarkkaillen. Viidennessä ja kuudennessa erässä molemmat hakivat aktiivisesti osumia, mutta suojaukset olivat vahvoja puolin ja toisin.

Kahdeksannessa erässä alkoi tapahtua. Asikainen otti lukua ja muutenkin hänen ottelemisensa oli vaappuvaa. Asikainen selvisi vaikeuksistaan, mutta osumia nopealiikkeiseen ”Puolan Suteen” hän ei tahtonut saada millään ilveellä.

11. erässä tuli ratkaisu. Asikaisen suojaus avautui, ja puolalaisen oikea suora pudotti Asikaisen. Kehätuomari päätti tuomita ottelun päättyneeksi teknisellä tyrmäyksellä.

32-vuotias Wilczewski on hävinnyt vain yhden ottelun vuonna 2004 käynnistyneellä ammattilaisurallaan. 29 voitostaan kymmenen puolalainen on ottanut tyrmäyksellä.

Lähteet: YLE Urheilu

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat