Zidane haluaisi lähteä Italiasta Espanjaan

urheilu

Maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi arvioitu ranskalainen Zinedine Zidane haluaa vaihtaa seuraa ja maata. Zidane haluaa lähteä Torinon Juventuksesta Espanjaan tämän kauden jälkeen.

Zidane kertoi La Repubblica -lehden artikkelissa, että hänen espanjalainen vaimonsa on väsynyt asumaan Torinossa ja haluaa palata kotimaahansa.

- Sopimukseni on voimassa vuoteen 2004, mutta haluaisin pelata Espanjassa, josta vaimoni ja vanhempani ovat lähtöisin, Zidane kertoi.

- Perhe on tärkeimmällä sijalla, ja jos perheeni ei viihdy Torinossa, minun on sanottava se, koska se on totuus, Zidane pohti.

Zidane kertoi, että hän aikoo kauden lopussa keskustella Juventuksen johdon ja vaimonsa kanssa.

Tietojen mukaan Espanjan suurseuroista Real Madrid ja Atletico Madrid ovat olleet kiinnostuneita Zidanesta. Zidane ei halua aiheesta keskustella tässä vaiheessa.

Myös Manchester United on yrittänyt vokotella ranskalaista, mutta tuskinpa Zidanen vaimo haluaa vaihtaa Torinon Manchesteriin.

Juventus ei luopuisi helmestään

Juventuksen toimitusjohtaja Luciano Moggi kertoi viime viikolla, ettei Zidane ole kaupan. Zidanen on määrä olla seuran runkopelaaja ensi kaudella. Myös valmentaja Carlo Ancellotti haluaa pitää Zidanen Torinossa.

Zidane ei ole vielä täysin toipunut polvivammastaan, eikä ilmeisesti pelaa sunnuntaina Laziota vastaan.

Juventuksella on ensi keskiviikkona totuuden hetki, sillä silloin se kohtaa mestareiden liigan välierän toisessa osassa Manchesterin. Ensimmäisen osan jälkeen joukkueet ovat tasatilanteessa 1-1.

- Voimme vielä voittaa kisan. Pystymme edelleen pelaamaan uskomatonta peliä, Zidane sanoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat