Suora

  • Jalkapallon Italian cupin välierän Atalanta - Fiorentina 2. osaottelu
  • Suomi vai Venäjä? Sergei Eremenkon vaikea valinta
  • Rallin MM, Argentiina, ek 1 - live

Aravirta harmitteli hukattuja paikkoja, Lind puuttuvia taklauksia

urheilu

Valmentaja Hannu Aravirta ei ollut tyytyväinen Leijonien viimeistelytaitoon. Suomen ainoan maalin tehnyt Juha Lind jäi puolestaan kaipaamaan joukkueelta kovempaa taklauspeliä.

- Paikkoja meillä oli. Ei saatu kiekkoa vain nousemaan. Hnilicka pelaa jäässä hyvin, se tiedettiin jo ennakolta, harmitteli Arvirta huonoa viimeistelytaitoa.

- Ehkä pojilla oli jonkinlaista finaalipuristusta, kun ei saatu paikoista kiekkoa maaliin.

- Tällaisissä peleissä avausmaali on aina tärkeässä roolissa, Ara painotti.

Lind kaipasi enemmän ryminää

Suomen nelosketju pelasi parhaan pelinsä, mutta se ei auttanut tällä kertaa Leijonia. Juha Lind oli yksi pitoketjun uurastajista.

- Liikkeen kautta me saatiin niille painetta aikaiseksi. Meidän olisi pitänyt antaa tänään useammin pommeja vastustajan pakeille, Lind totesi.

- Kaverit käyttivät maalipaikkansa paremmin. Ei meillä ollut tuuriakaan, sillä kiekko pomppi muutaman kerran Hnilickan patjojen alla vaarallisesti.

- Meillä oli hyvä startti. Hallitsimme ekaa kymmentä minuuttia, mutta emme vain onnistuneet paikoissa, Lind manasi.

Teemu ei ole menettänyt uskoa

Teemu Selänne saapui lehdistön eteen selkä suorana. - Kaikki on vielä mahdollista. Jos aikoo hävitä, niin tänään oli sen paikka. Huomenna ei ole enää varaa siihen.

- Meillä oli pientä ylilatautumista. Viisikkona liikuimme samalla tasolla, emmekä päässeet tämän takia oikein kunnon liikkeeseen, Teemu analysoi. - Viimeinen puristus puuttui tänään. Emme päässeet omalle tasollemme.

Anaheim-tähti sai Tshekki-ottelussa paljon jääaikaa. - Tottakai se alkaa vähän tuntumaan lopussa, mutta kyllä tässä on totuttu urakoimaan.

Tilaa Tommi Seppälän änärikirje

Yle Urheilun Vancouverissa asuva NHL-kirjeenvaihtaja Tommi Seppälä raportoi viikoittain maailman kovimman kiekkoliigan sisäpiiristä.

Suosittelemme

Tuoreimmat