Suora

  • Elävä arkisto esittää

Hyypiä Liverpoolin fanien suosikki

urheilu

Liverpoolin ja Suomen A-maajoukkueen toppari Sami Hyypiä on valloittanut Liverpoolin fanien sydämet. Suomalainen äänestettiin kannattajien internet-sivuilla toistaiseksi "Redsien" kauden parhaaksi pelaajaksi.

- Fanit ovat suhtautuneet minuun erittäin hyvin. He ovat keksineet minusta jo jonkin laulunkin, Hyypiä naureskeli ennen torstain aamuharjoituksia.

Liverpoolin suositut fanisivut, kopnet, äänesti viime viikolla kauden tähän asti parasta pelaajaa. Hyypiä oli ääniharava, sillä hän sai 63 prosenttia annetuista äänistä.

Toiseksi sijoittunut Titi Camara sai äänistä 23 prosenttia ja kolmanneksi sijoittunut Englannin maajoukkuemies Jamie Redknapp reilut kolme prosenttia.

- Lehdissä on viime aikoina kirjoiteltu meistä aika paljon. Jutuissa minua on sanottu uudeksi Alan Hanseniksi. Tämä tietysti imartelee, sillä Hansen on melkoinen legenda Liverpoolissa ja fanien (The Kop) katsomossa.

- Pitää ottaa rauhallisesti. Eiköhän minulla ole vielä matkaa Hansenin saavutuksiin, Hyypiä sanoi vaatimattomasti.

Liverpool kohtaa seuraavassa Valioliigan ottelussaan West Hamin. Hyypiä on toistaiseksi pelannut täydet minuutit Liverpoolin alakerrassa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat