Treviso Paterin vieraaksi tammikuussa

Italialainen huippujoukkue Treviso tulee Keski-Savon Paterin vieraaksi lentopallon mestarien liigan avauskierroksella 12. tammikuuta. Trevison tähtiä ovat muun muassa italialaiset Lorenzo Bernardi, Samuele Papi, Damiano Pippi, Pasquale Gravina sekä venäläinen Dimitri Fomin ja jugoslavialainen Nikola Grbic.

Liigan A-lohkoon arvottiin muitakin mielenkiintoisia ja kovia eurooppalaisia joukkueita. Kolmessa niistä on myös suomalaista väriä.

Ranskalainen Poitiers on Suomen maajoukkueen kapteenin Tuomas Sammelvuon kotiseura. Espanjalaisessa Soriassa puolestaan pelaa Sakari Jokinen ja saksalaisessa Friedrichshafenissa Sami Juvonen.

Kahdeksan joukkueen lohkossa ovat lisäksi kreikkalainen Piraeus, hollantilainen Apeldoorn ja sveitsiläinen Näfels. Lohkon kaksi parasta pääsee Euroopan mestarien cupin lopputurnaukseen.

B-lohkossa pelaavat Czestochowa Puolasta, Sofia Bulgariasta, Wien Itävallasta, Espinho Portugalista, Zlin Tshekistä, Istanbul Turkista, Jekaterinburg Venäjältä ja Jussi Heinon seura Maaseik Belgiasta.