Suora

  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Juventus - Roma
  • Urheiluruutu
  • Jalkapallon Italian cup, puolivälierä Juventus - Roma

Hyypiä tyytyväinen tasapeliin

urheilu

Liverpoolin vierasottelu Newcastlessa päättyi sunnuntaina 2-2-tasapeliin. Liverpoolin puolustuksen keskustassa Sami Hyypiä pelasi jälleen täydet minuutit joukkueen kapteenina.

- Tasapeli oli tilanteisiin nähden oikeutettu tulos. Meiltä puuttui muutama tärkeä pelaaja, joten tulos tyydytti minua, joukkuetta ja valmennusjohtoa. Vähän paremmalla tuurilla olisimme voineet voittaakin, mutta hyvä näin, Hyypiä sanoi.

Liverpool jatkaa valioliigaa viidentenä pistein 34. Kärjessä kiitävällä Leedsillä on 44 pistettä.

Hyvä uutinen Liverpoolille oli sunnuntaina myös se, että nilkkavammastaan toipunut Englannin maajoukkuemies Robbie Fowler tuli vaihdosta kentälle.

- En tiedä vielä miten Robbien nilkka kesti. Saa nähdä, pystyykö hän pelaamaan tiistaina kotiottelussa Wimbledonia vastaan. Tuskin hän ainakaan aloittaa, Hyypiä kertoi.

- Olisi tärkeää saada hänet pian täysillä mukaan, sillä hyökkäyspelimme kaipaa monipuolisuutta. Michael Owenin toisen maalin jälkeen tänään lopetimme jotenkin pelaamisen, Hyypiä arveli.

Owen teki Liverpoolin molemmat maalit.

Kyynärpäät korkealla

Sami Hyypiä sai kolhuja, kun Newcastlen hyökkääjät Duncan Ferguson ja Alan Shearer rymistelivät kotiyleisön iloksi.

Sekä Ferguson että Shearer tekivät maalin, mutta kumpikaan osuma ei syntynyt Hyypiän paikalta. Suomalainen oli jälleen joukkueensa puolustuksen tukipilari.

- Vakiotopparimme Stephane Henchoz oli pelikiellossa, mutta Jamie Carragher tuurasi häntä hyvin. Shearer ja Ferguson tuntuivat hieman ikäviltä vastustajilta, sillä molemmilla oli taipumus tulla tilanteisiin kyynärpäät korkealla. Sain yhden kovan iskun aataminomenaan, ja silmä tulee olemaan tulevina päivinä musta.

- Mielestäni pärjäsin kuitenkin heitä vastaan hyvin. Kovaa painia se oli, Hyypiä ennakoi.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat