Möttölän hyvät esitykset jatkuvat

urheilu

Hanno Möttölä johti kapteenitoverinsa Alex Jensenin kanssa Utahin kahdeksanteen perättäiseen voittoon Yhdysvaltain yliopistosarjassa uudenvuodenaaton aattona Salt Lake Cityssä. Utah kukisti Wisconsin-Milwaukseen 71-57 ja venytti samalla perättäisen kotivoittojen määrän jo 44:ään.

Möttölä heitti kotijoukkueen korkeimman pistemäärän 23 ja napsi viisi levypalloa. Jensen heitti 17 pistettä ja kaapi seitsemän levypalloa. Utah on voittanut kauden 12:sta ottelustaan kymmenen.

- Olen nyt hyvässä vireessä. Lisäksi joukkueemme kehittyy jatkuvasti, kertoi Möttölä.

Utahin huima puolustus pehmitti vastustajan pahan kerran. Vieraiden heittoprosentti pelitilanteissa oli 30:n luokkaa (24 koria 79 yrityksellä). Utah sen sijaan osui koriin reilusti yli 50 prosentin tarkkuudella (32/58).

Suomalaisista yliopistopelaajista Iiro Tenngrenin edustama Middle Tennessee State hävisi vieraissa Campbellille pistein 66-73. Tenngren oli vieraiden tehokkain 14 pisteellään ja kahdeksalla levypallolla 26 minuutissa, mutta oli virhevaikeuksissa. Middle Tennesseen pelaajien tarkkuus kolmen pisteen viivan takaa oli vaatimaton 13 prosenttia (3/23).

Mikko Noopilan New Mexico State kukisti kotonaan Washingtonin 79-75. Noopila pelasi yhdeksän minuuttia ja heitti molemmat pelitilanneheittonsa koriin tehden neljä pistettä sekä otti yhden levypallon.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat