Suora

  • Urheiluruutu
  • Urheiluruutu

JYP:n Bednar kaatoi väsyneen HIFK:n

urheilu

JYP:n tshekkihyökkääjä Jaroslav Bednar iski molemmat maalit, kun JYP kukisti rankan ottelutahdin uuvuttaman HIFK:n Hippoksella lukemin 2-0. Kotijoukkueen maalissa Tommi Satosaari pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä.

JYP kokeili ottelussa uutta puolustussysteemiä.

- Uusi puolustussysteemi ei kovin paljon eroa entisestä, mutta sillä saatiin joukkueeseen herätys ja into puhaltaa yhteiseen hiileen. Samalla peli tietysti selkiytyi. Tänään kaikki tehtiin kuten sovittiin, siksi pinnat tuli, JYP:n valmentaja Mika Saarinen pohti.

HIFK:n valmentaja Ismo Lehkonen myönsi kotijoukkueen paremmuuden.

- Häviön syy oli meidän oma luokaton peli, Jaroslav Bednar ja Tommi Satosaari. JYP puolusti hienosti niukkaa johtoaan ja me vain puskettiin ja puskettiin, Lehkonen summasi.

HIFK hukkasi ylivoimansa

HIFK:lla oli paljonkin mahdollisuuksia maaleihin, sillä JYP jäähyili peräti kahdeksan kakkosta, mutta maaliputkia lähemmäksi ei vieras päässyt.

HIFK:n ylivoimapeliä kuvaa se, että Bednar teki avausmaalin JYPin pelatessa alivoimalla. Toisen maalinsa Bednar teki ylivoimalla kolmannen erän alussa.

Tshekillä on nyt kasassa 28 osumaa. Edellä ovat HIFK:n Jan Caloun ja TPS:n Kai Nurminen. Maalikuninkuus ratkaistaan näiden kolmen miehen kesken, koska muihin on jo matkaa.

JYP hakee yhä yhtä hyökkääjää: Slovenialainen Ivo Jan sai kymmenen ottelun jälkeen lähtöpassit divariin, Kokkolan Hermekseen. Alppiliigan maalihai sai aikaan vain yhden syöttöpisteen ja puolustuspelaaminen oli hänelle liian outoa liigatasolla.

Suosittelemme

Tuoreimmat