Suora

  • Freestylen MC: Tremblant, kumpareet
  • Rallin MM, Monte Carlo, päiväkooste
  • Hiihdon Ski Classics, Marcialonga

Hyypiä toivoo karsintaottelua Anfield Roadille

urheilu

MM-jalkapallon torstaina vahvistettu Suomen karsintaohjelma saa Liverpoolin ja Suomen A-maajoukkueen topparin Sami Hyypiän tyytyväiseksi. Erityisesti Suomen vierasottelu Englantia vastaan innostaa Liverpoolin kapteenia.

- Täällä on käyty paljon keskustelua siitä, missä Englanti pelaa karsinnan kotiottelunsa Wembleyn ollessa remontissa. Meidän kotikenttämme Anfield Road on varmasti yksi Englannin kotikentistä. Toivottavasti ottelussa Suomea vastaan, Hyypiä sanoi.

- Olisi melkoinen kokemus pelata omalla kotikentällä vierasjoukkue Suomen värien puolesta.

Suomen Frankfurtissa ollut neuvotteluryhmä sai Hyypiältä kiitosta. Suomi sai jotakuinkin sen, mitä lähti tavoittelemaan. Varsinkin kotiavausta Hyypiä piti tärkeänä etuna.

- Albania-ottelusta olisi tärkeää saada mahdollisimman hyvä startti. Seuraavat kaksi ottelua Kreikkaa vastaan vieraissa ja Englantia vastaan kotona ovat jo luokkaa pahempia, vaikka Albaniaakaan ei pidä missään tapauksessa väheksyä, Hyypiä muistutti.

- Hyvän aloituksen saaminen syksyllä on täysin mahdollista. Luulisi, että katsomot ovat loppuunmyydyt sekä Albania- että Englanti-otteluissa.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat