Suora

  • Lentopallon EM, Turkki - Valko-Venäjä

Urheilun Internet-palvelu uudistui

urheilu

Ylen urheilun Internet-palvelu uudistui perjantaina. Uutta palvelussa on mm. hakuarkisto ja keskusteluryhmät. Palvelu sai uudistuksen yhteydessä myös vuodenaikojen mukaan muuttuvan ulkoasun.

Nettipalvelun hakuarkisto tuo tarjolle kaikki urheilupalveluun sen toiminnan aikana kirjoitetut jutut. Tämä tarkoittaa kaikkiaan lähes 1 500 tarinaa urheilun maailmasta.

Keskusteluryhmissä on nyt tarjolla areena keskustella formula ykkösistä, rallista, jääkiekosta, EM-jalkapallosta sekä laajemminkin Yleisradion urheilutarjonnasta. Lisäksi ryhmässä on mahdollista ehdottaa kiinnostavia aiheita ruodittaviksi.

Ulkoasu uudistuu vuodenaikojen mukaan

Urheilupalvelussa on vanhaan tapaan pääsivu ja lajisuvut usealle lajille. Uudistuksen yhteydessä joitakin palloilulajeja yhdistettiin Muu palloilu -valikon alle. Voimailu- ja kamppailulajit saivat lisäksi oman alasivunsa.

haluttu laji valitaan edelleen etusivun alasvetovalikosta, mutta valikon päälle on koottu vuoden aikojen mukaan vaihtuvat pikalinkit viiteen lajiin.

MM-jääkiekon sivut avautuvat seuraavaksi

Vanhaan tapaan suurille urheilutapahtumille luodaan omat erikoissivustonsa.

Ensimmäiseksi avautuvat jääkiekon MM-kisojen sivut 20. huhtikuuta. Myöhemmin avataan EM-jalkapallon, EM-uintien ja Sydneyn olympialaisten sivut.

Kirjeikoni

Tilaa Yle Urheilun uutiskirje ja muita uutiskirjeitä!

Saat Ylen parhaat sisällöt suoraan sähköpostiisi! Tilaa niin monta kirjettä kuin haluat!

Siirry tilaamaan

Suosittelemme

Tuoreimmat